روغن آرگان-فواید روغن آرگان-روغن آرگان چیست

روغن آرگان از هسته ی میوه ی درخت آرگان بدست می آید که فقط در مراکش یافت می شود. طول عمر درخت آرگان 150 تا 200 سال است ولی بعد از 30 تا 50 سالگی میوه می دهد. چون درخت در منطقه ی خاصی رشد می کند، روغن آن هم نسبتا نادر است.

فواید زیبایی روغن آرگان

کافی است گاهی از اوقات روغن آرگان استفاده کنید و اجازه دهید تا نتیجه ی آن مشخص شود. راه های آسانی برای استفاده از روغن آرگان در رژیم زیبایی شما وجود دارد.

مو:

روغن آرگان محصول بسیار عالی برای صاف کردن موهای مجعد است، موهای خشک را نرم می کند و درخشش مو را بیشتر می نماید. می توانید از روغن آرگان برای همه ی قسمتهای مو وقتی که نمناک است استفاده کنید که جنبه ی درمانی دارد یا فقط برای ساقه های موهایی که حالت خشکی دارند استفاده نمایید.

صورت:

استفاده کردن از یک روغن خالص می تواند ایجاد حساسیت کند. خصوصا اگر شما پوست خاصی داشته باشید، این روغن حتی برای پوست های جوش ساز هم مناسب است. اما ما به طور کامل برای صورت از روغن آرگان استفاده کردیم و تغییرات ناشی از آن را دیدیم. پوست صورت نرم تر، شفاف تر و درخشان تر شده بود. شما می توانید از روغن آرگان به صورت یک مرطوب کننده ی روزانه استفاده نمایید.

بدن:

می توان از روغن آرگان به صورت یک مرطوب کننده ی کل بدن استفاده کرد و آنرا به جای لوسیون یا کرم بدن استفاده نمود. بهترین نتیجه از خاصیت مرطوب کنندگی روغن آرگان، بعد از استحمام گرفته می شود. در خانمهای باردار می توان از این روغن برای پیشگیری از ترک شکم استفاده کرد.

دستها:

روغن آرگان یکی از بهترین روغنها برای دستها می باشد. خصوصا اگر پوست دستها و ناخن ها مستعد پوسته پوسته شدن و شیار دار شدن هستند.

اثرات روغن آرگان بر پوست:

Arganoil از دانه ی میوه ی درخت Argan استخراج می گردد. این روغن حاوی مقادیر بسیار زیادی از اسیدهای چرب می باشد، که در مقابل عمل اکسیده شدن، بسیار مقاوم تر از روغن زیتون است. همچنین حاوی ویتامین های E،A ، امگا 3 و 6 نیز می باشد.به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی از ویتامین های ذکر شده، پوست را به خوبی تغذیه می کند. آثار پیری را که بر روی پوست نمایان گردیده است بهبود می بخشد. اگزما، جوش و جای زخم را ترمیم می کند. پوست را مرطوب می کند و الاستیته ی پوست را افزایش می دهد. در این محصول هیچگونه کلسترولی وجود ندارد.

به دلیل اسیدهای فراوانی که در آن موجود است PH طبیعی پوست را ذخیره می کند و در پوست های چرب باعث کم چرب شدن پوست می گردد. قبل از استفاده از محصولات آرایشی، استفاده از 1 یا 2 قطره از این روغن به مدت 5 دقیقه ماساژ، سبب تغییر شگفت انگیزی در جذب عالی محصولات آرایشی می شود و از ایجاد پینه بر روی پوست پیشگیری می کند.

اثرات بر روی مو:

بین پولک های مو نفوذ می کند و مقاومت مو را افزایش می دهد. در رشد مو تاثیر بسزایی دارد. به صورت طبیعی به مو آبرسانی می کند و از وز شدن مو جلوگیری می کند. موهای غیر قابل کنترل (وز و خشن) را نرم و لطیف می کند. ویتامین E ، آسیبهایی را که به دلیل اتوکشی زیاد، حرارت و دکلره کردن به مو وارد شده است را ترمیم می کند. به وسیله ی قرار دادن پروتئین بین ساختارهای مو، قابلیت درمان موخوره های پایین مو را دارد. شوره ی سر و خارش پوست سر را درمان می کند و نوعی ضد شکنندگی مو محسوب می شود.

روش استفاده:

بعد از استحمام روی موی مرطوب یا خشک بزنید. در طول روز روی مو بماند.

در هنگام مخلوط کردن رنگ و اکسیدان یا پودر دکلره، 4 الی 5 قطره به ترکیب اضافه شود.

منبع: کاتالوگ این محصول

لطفا نظر خود را با ما در میان بگذارید.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب پیشنهادی